Dit is wat Martinez precies zei tegen Nainggolan: "En daarom stop ik ook"

Dit is wat Martinez precies zei tegen Nainggolan:
Dinsdag 22 mei 2018 - 06:18   I  

Radja Nainggolan mag niet mee naar het WK in Rusland. Bondscoach Roberto Martinez besliste na een goed gesprek met de middenvelder van AS Roma dat hij hem niet nodig heeft. Het nieuws kwam hard aan bij 'Il Ninja', die prompt zijn afscheid als international aankondigde.

"Natuurlijk stop ik", bevestigt Nainggolan nog eens in Het Nieuwsblad. Zelfs een andere bondscoach kan de speler niet meer op andere gedachten brengen. “Neen. Het is gedaan. Ik ga niet blijven herbeginnen", benadrukt de middenvelder.

Martinez vloog speciaal naar Rome voor een onderhoud met Nainggolan. Maar wat werd daar nu precies gezegd? "Hij zei dat ik een belangrijke speler ben bij AS Roma en dat hij mij die rol bij de Rode Duivels niet kon geven. Hij wilde niet dat ik 20ste keuze zou zijn en dan opstandig zou worden. Ik voelde natuurlijk wel waar hij naartoe wilde, maar hij heeft ook niet definitief gezegd dat ik er niet bij zou zijn. Ik dacht: Als hij speciaal naar hier komt, zal hij wel iets te vertellen hebben. Spijtig genoeg was het slecht nieuws.”

Met die uitleg kan Il Ninja echter geen vrede nemen. “Neen, natuurlijk niet. Daarom stop ik ook. Ik wilde bij de selectie zijn. Dat was mijn doel. Ik had in Rusland op elke plaats willen spelen. Ik heb bij AS Roma nog rechtsachter gespeeld. Bij Cagliari ook. Ik wilde absoluut naar dat WK. Nu ben ik niet eens bij de 28. Wat kan ik doen? Ik vecht al heel mijn leven. Ik ben dat beu. Voor het WK 2014 in Brazilië was het ook van dat. En dan nog eens. En nu nog eens. Telkens weer mezelf bewijzen. Het is genoeg geweest.”

Poll: Begrijp jij de keuze van Martinez?

TAGS  I  Nainggolan  I  Rode Duivels  I  AS Roma  I  Martinez

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024