'Radja Nainggolan houdt er dan toch niet mee op als Rode Duivel'

'Radja Nainggolan houdt er dan toch niet mee op als Rode Duivel'
Maandag 21 mei 2018 - 19:20   I  

Geen Radja op het WK en ook geen Radja meer als Rode Duivel na het WK. Dat is de pijnlijke conclusie die zijn fans vandaag moesten maken. Zo zagen we Il Ninja nooit schitteren op een WK en dat is echt een doodzonde.

Zijn halfbroer zag hoe Nainggolan er echt kapot van was toen hij het nieuws kreeg. Radja begreep de beslissing niet en was dan ook erg teleurgesteld. Hij had er alles voor over om mee te gaan, al was het maar om op de bank te zitten. Daar zou hij geen enkel probleem mee gehad hebben.

"Hij was er echt ziek van. Hij voelde zich heel slecht en begreep het niet. Dit is een enorme klap voor hem want het WK was een van zijn doelen. Hij was er echt op gebrand. Dit komt zeker harder aan dan vier jaar geleden. Toen had hij pas zijn transfer naar AS Roma afgerond en was hij nog een opkomende speler. Radja had zich zeker kunnen verzoenen met een rol op de bank. Zijn doel was gewoon om erbij te zijn. Dat was het belangrijkste, spelen kwam pas daarna", aldus de halfbroer Nainggolan aan Sporza.

"Hij komt op die beslissing terug"

Nainggolan liet ook weten dat zijn carrière als international hier stopt, maar dat staat volgens zijn halfbroer helemaal niet vast. Nainggolan houdt teveel van de nationale ploeg. 

"Ik kan hem niet zeggen dat hij moet doorgaan, maar ik denk wel dat hij er nog op terugkomt. Hij is een voetballer, hij speelt heel graag voor zijn land. Als ze hem niet meer betalen, zou hij nog voor België spelen. Veel anderen waarschijnlijk niet. Dat heb ik hem ook zo gezegd en hij moest lachen. Hij zal even nodig hebben, maar na het WK zullen we wel zien."

Poll: Zien we Radja Nainggolan ooit nog spelen voor België?

TAGS  I  Nainggolan  I  Martinez  I  Rode Duivels

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024