Geïrriteerde Mourinho komt met opmerkelijk nieuws over Lukaku

Geïrriteerde Mourinho komt met opmerkelijk nieuws over Lukaku
Zaterdag 19 mei 2018 - 21:35   I  

Manchester United ging roemloos ten onder in de finale van de FA Cup. Buiten een paar kansjes, kon het aanvallend niet veel brengen tegen Chelsea en verloor het met 1-0. Romelu Lukaku viel twintig minuten voor tijd in maar kon geen potten breken. Mourinho komt nu met opmerkelijk nieuws over Big Rom.

Lukaku zou er zelf voor gekozen hebben niet te spelen tegen Chelsea. “Het is niet moeilijk, het was zijn keuze”, liet Mourinho weten op de persconferentie na de match. “Ik kende de tegenstander en ik wist dat het een fysieke wedstrijd ging zijn met weinig ruimte.”

“Als een speler vertelt dat hij niet klaar is om te spelen, niet klaar is om te starten. Dan is de vraag, hoeveel minuten denk je te kunnen spelen? Maar hoe kan ik een speler overtuigen die niet klaar is? Nonsens”, reageert Mourinho een tikkeltje geïrriteerd.

Ook had de Portugese oefenmeester graag Fellaini willen opstellen. “Ik wist dat we het zonder targetman moeilijk zouden hebben. Ik weet ook dat het veel geholpen zou hebben moest Fellaini op het veld hebben gestaan, door zijn sterke fysieke spel."

Poll: Goed idee van Lukaku om niet te starten na zijn blessure?

TAGS  I  Manchester United  I  Mourinho  I  Lukaku  I  Fellaini

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024