Martinez laat man in vorm thuis voor WK: "Hij zal er naast vallen"

Martinez laat man in vorm thuis voor WK:
Zaterdag 19 mei 2018 - 18:21   I  

Er wordt de afgelopen dagen druk gespeculeerd over wie bondscoach Roberto Martinez daadwerkelijk zal meenemen naar het Wereldkampioenschap in Rusland. Blijft Radja Nainggolan na een sterk seizoen bij AS Roma alsnog thuis? Tovert de Spanjaard een konijn uit de hoge hoed zoals Wilmots? Dat konijn van Wilmots zou overigens deze keer naast een selectie grijpen.

Divock Origi was dé verrassing van het vorige WK. De aanvaller werd uit het niets geselecteerd door Marc Wilmots en maakte enorm veel indruk. Na een mislukte passage bij Liverpool en een wisselend seizoen bij Wolfsburg zou Origi echter naast een selectie grijpen, zo meldt Sport/Voetbalmagazine.

“Hoe jammer het ook is, Origi zal er nu waarschijnlijk naast vallen”, vertelt Peter T’Kint. Toch een verrassing omdat Origi de laatste weken in bloedvorm verkeert bij Wolfsburg. Die Wolven vechten tegen degradatie en de Rode Duivel lijkt de Duitse club in de Bundesliga te houden. In de eerste play-off match tegen Kiel was Origi goed voor een doelpunt en een prachtige assist.

Verrassing?

Tovert Martinez alsnog een verrassing tevoorschijn? “Ook Anthony Limbombé, die voor het eerst werd opgeroepen tegen Saudi-Arabië, zie ik er niet bij. Als verrassing zou je nog kunnen denken aan Edmilson, een van dé smaakmakers van play-off 1, maar het zou me sterk verbazen.”

“Edmilson, Limbombé en ook Leandro Trossard worden sowieso door Martinez gevolgd, maar zij komen veeleer in aanmerking voor de Nations League in het najaar. Dit WK komt voor hen te vroeg”, aldus Peter T’Kint.

Poll: Origi moet mee naar het WK?

TAGS  I  Martinez  I  Origi

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024