'Real Madrid duidt plan B voor Neymar aan en maakt Messi furieus'

'Real Madrid duidt plan B voor Neymar aan en maakt Messi furieus'
Zaterdag 19 mei 2018 - 10:32   I  

Real Madrid lijkt zich stilaan neer te leggen bij het feit dat Neymar komende zomer niet haalbaar is. Paris Saint-Germain wil zijn Braziliaanse vedette onder geen beding laten vertrekken en daarom speurt Real-voorzitter Florentino Perez nu naar andere wereldsterren.

Volgens Don Balon heeft de preses van De Koninkljike zijn oog laten vallen op niemand minder dan... Paulo Dybala. Real Madrid is van plan om van de Juventus-smaakmaker zijn absolute toptarget voor de aankomende transferperiode te maken. De 24-jarige Argentijn zou in Santiago Bernabéu een tandem moeten vormen met Cristiano Ronaldo. En dat is iets wat Lionel Messi niet al te gelukkig maakt...

De absolute vedette van FC Barcelona zou furieus zijn dat de kans groot is dat zijn landgenoot Dybala straks naar eeuwige rivaal Real Madrid verhuist. Messi hoopt al een hele poos dat het bestuur van Barça vol voor Dybala gaat, maar in Camp Nou zou de aanvaller geen prioriteit zijn. En dus dreigt Messi zijn maatje van bij de nationale ploeg naar Real Madrid te zien gaan.

Poll: Zou Dybala bij Real Madrid passen?

TAGS  I  Messi  I  Real Madrid  I  Barcelona  I  Dybala  I  Juventus

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024