Opmerkelijke superstransfer op komst: “Real geïnteresseerd in mijn zoon”

Opmerkelijke superstransfer op komst: “Real geïnteresseerd in mijn zoon”
Vrijdag 18 mei 2018 - 21:35   I  

Komende zomer belooft weer veel vuurwerk op de transfermarkt. Barcelona staat op het punt Griezmann voor een monsterbedrag over te nemen en Real Madrid wil uiteraard niet onderdoen. De Koninklijke zou nu een nieuwe supertransfer in gedachten hebben, David Alaba van Bayern München.

Alaba wordt gezien als één van de beste linksbacks ter wereld. Het lijkt een vreemde en opmerkelijke transfer omdat Real Madrid wellicht al over dé beste linksachter ter wereld beschikt, namelijk Marcelo. Maar de vader van David Alaba zelf heeft bevestigd dat Real Madrid geïnteresseerd is.

“Iedereen weet dat Real Madrid erg geïnteresseerd is in David, maar we kunnen er nu nog niets over kwijt. We zullen zien wat er in de zomer gebeurt. Het is nu niet het moment om het te hebben over alle clubs die interesse hebben, maar iedereen weet al dat Real Madrid geïnteresseerd is. Dat is geen geheim. David zal moeten wachten tot het eind van het seizoen”, vertelt George Alaba aan het Spaanse AS.

De Oostenrijkse Alaba kampte met veel blessureleed en liet in maart al vallen zijn opties open te houden. “Ik voel me hier nog steeds erg op mijn gemak. Maar ik kan me ook voorstellen dat ik een ander pad zal bewandelen, een volgende stap zal zetten of een nieuwe uitdaging zal zoeken. Ik laat die beslissing open. Ik heb dit seizoen doelen gesteld die ik wil bereiken, dus er is nu geen ruimte voor die beslissing", aldus Alaba aan Kurier.

Poll: Alaba is een goede versterking voor Real Madrid?

TAGS  I  Alaba  I  Real Madrid  I  Bayern Munchen

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024