‘Club Brugge gaat opnieuw onderhandelen met Brighton’

‘Club Brugge gaat opnieuw onderhandelen met Brighton’
Woensdag 16 mei 2018 - 21:35   I  

Welke basisspelers blijven Club Brugge ook na de landstitel trouw en welke spelers zullen straks andere oorden opzoeken? Het is voorlopig nog even koffiedikkijken, maar één ding is zeker: er liggen dezer dagen wel meerdere transferdossiers op het bureau van Vincent Mannaert, de CEO van blauw-zwart.

Eén van de spelers die straks wellicht vertrekt bij Club Brugge, is Stefano Denswil. De Nederlander stond al meer dan één keer dicht bij een transfer naar een grotere competitie, maar om uiteenlopende redenen kwam het er nooit van voor Denswil. In het tussenseizoen hoopt de verdediger eindelijk een stap hogerop te zetten.

"Stefano Denswil hebben we al drie keer tegengehouden", gaf CEO Mannaert al toe in een gesprek met Sport/Voetbalmagazine. "Als hij zegt dat hij op de juiste trein wil springen als die passeert, moeten we daar rekening mee houden.”

Wel, de spreekwoordelijke trein die straks voorbij komt luister mogelijk naar de naam Brighton & Hove Albion. De Premier League-club haalde vorige zomer nog José Izquierdo weg in het Jan Breydelstadion en toen al lieten de Engelsen ook hun oog vallen op Denswil. Volgens diverse Engelse media zou het Brighton-bestuur van plan zijn om nu opnieuw aan te kloppen bij Club Brugge om het over een transfer van Denswil te hebben.

Poll: Is Denswil goed genoeg voor de Premier League?

TAGS  I  Denswil  I  Club Brugge  I  Brighton

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024