'Ronaldo dropt gigantische transferbom en maakt Real Madrid nerveus'

'Ronaldo dropt gigantische transferbom en maakt Real Madrid nerveus'
Dinsdag 15 mei 2018 - 23:44   I  

Real Madrid staat voor de derde opeenvolgende keer in de finale van de Champions League. Sterspeler Cristiano Ronaldo zal op tijd fit geraken voor de finale in Kiev tegen Liverpool. Toch dropt de Portugees net voor de finale een gigantische bom bij Real Madrid.

Volgens Diairo Gol heeft Cristiano Ronaldo, een miljoenenaanbieding die hij heeft gekregen, bij Real-voorzitter Florentino Perez voorgelegd. Het zou om ex-club Manchester United gaan, waar José Mourinho momenteel trainer is. De Portugees stond eerder ook al aan het roer bij de Koninklijke.

Het zou om een operatie van 200 miljoen euro gaan. Na de iet of wat teleurstellende miljoenenaankopen van Pogba en Alexis Sanchez wil Mourinho favoriet Cristiano Ronaldo terug naar Old Trafford lokken. Hoe wil de Portugees dat verwezenlijken? Door hem meer salaris te geven dan bij Real Madrid en hem de best betaalde speler ter wereld te maken.

Florentino Perez wil dit koste wat koste voorkomen, maar ziet ook de komst van middenvelder Paul Pogba wel zitten. Een ruildeal met de 33-jarige Portugees behoort ook tot de opties. Diairo Gol meldt ook dat de relatie tussen Ronaldo en Perez verre van ideaal is. Vooral omdat Ronaldo niet krijgt wat hij wil, een sterk verbeterd contract. Dat is Manchester United dus wel bereid te geven.

Poll: Ronaldo doet er goed aan terug te keren bij Manchester United?

TAGS  I  Cristiano Ronaldo  I  Real Madrid  I  Manchester United

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024