Conte geeft opmerkelijke reden voor reserverol Hazard

Conte geeft opmerkelijke reden voor reserverol Hazard
Donderdag 10 mei 2018 - 12:18   I  

Chelsea-manager Antonio Conte heeft zich zwaar in de eigen voet geschoten afgelopen speeldag in de Premier League. Chelsea speelde 1-1 gelijk tegen Huddersfield en verspeelde zo belangrijke punten in de strijd om een plek in de Champions League. De Italiaan kreeg heel de Chelsea-aanhang over zich nadat hij Eden Hazard pas na een uur op het veld bracht.

Tijdens de persconferentie heeft Conte nadien de opmerkelijke reden gegeven waarom hij Eden Hazard op de bank had gezet. “Het was absoluut niet om hem te laten rusten. Ik heb ook tegen Burnley geroteerd. Om te roteren betekent dat spelers zoals Morata, Willian en Christensen ook af en toe gewisseld zullen worden, ook al kunnen zij altijd spelen.”

“We hebben een team dat kan winnen, we hebben veel energie verspeeld tegen Liverpool. Dit is voetbal en je moet altijd risico’s durven nemen”, aldus Conte tegenover de Engelse media. Chelsea lijkt Champions League voetbal nu wel te kunnen vergeten komend seizoen en enkele spelers staan op het punt om te vertrekken uit Londen.
 

Poll: De beslissing van Conte is de juiste?

TAGS  I  Hazard  I  Chelsea  I  Conte

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024