Belangrijk nieuws over toekomst van Michel Preud’homme

Belangrijk nieuws over toekomst van Michel Preud’homme
Maandag 07 mei 2018 - 20:00   I  

Michel Preud’homme maakt zich op voor een terugkeer als trainer. De gewezen succestrainer van Club Brugge geniet nog van enkele vrije momenten, maar zal in principe de nieuwe trainer van Standard worden. Hoewel Ricardo Sa Pinto hoopt aan te blijven in Luik, hoeft de Portugees zich geen illusies te maken. Zijn tijd zit er weldra op.

“Ik vind het geniaal gezien van Michel Preud’homme om nog eens aan de Champions League te kunnen deelnemen”, zegt Stephan Keygnaert, Chef Voetbal bij Het Laatste Nieuws, in Vista. “Hij heeft na die 0 op 18 met Club Brugge nog iets recht te zetten. Michel heeft dat goed gezien”, lacht Keygnaert.

“Wat ik van de uitspraken van Sa Pinto, die het over een gebrek aan respect van Preud’homme heeft, vind? Goh… Je kan Sa Pinto wel begrijpen, hé. Je zal maar eens in zijn schoenen staan. Langs de andere kant vind ik het ook wel een gebrek aan respect van Bruno Venanzi, die Sa Pinto geen uitleg heeft gegeven. Als voorzitter moet je duidelijk zijn”, klinkt het nog.

Voor Standard zit zelfs de dubbel er nog in, maar toch zal Sa Pinto zelfs bij een landstitel niet beloond worden met een extra seizoen in Luik. “Of er nog een waterkans bestaat dat Sa Pinto alsnog trainer blijft volgend seizoen? Die kans is zeer nihil”, besloot Keygnaert.

Poll: Zal Preud'homme de nieuwe trainer van Standard worden?

TAGS  I  Preud'homme  I   Sa Pinto  I   Standard  I   Club Brugge  I   AA Gent

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024