Na alle commotie: deze refs moeten donderdag play-off 1-duels leiden

Na alle commotie: deze refs moeten donderdag play-off 1-duels leiden
Maandag 07 mei 2018 - 17:01   I  

Het voorbije weekend in de Jupiler Pro League stond niet alleen bol van de spanning, maar ook van de discutabele beslissingen die door de VAR werden genomen. Lang kunnen de betrokken scheidsrechters evenwel niet stilstaan bij de hele heisa, want er volgt straks al een midweekspeeldag.

Op donderdag staan er in play-off 1 weer drie belangrijke wedstrijden op het programma. RSC Anderlecht krijgt om 14u30 het bezoek van Standard, terwijl ook Sporting Charleroi-Club Brugge (18 uur) en KRC Genk-AA Gent (20u30) nog op het menu staan.

Bart Vertenten zal de altijd beladen Clasico tussen Anderlecht en Standard in goede banen moeten leiden, terwijl Wim Smet Charleroi-Club fluit. Ook Lawrence Visser, zondag nog actief tijdens Club-Anderlecht, komt alweer in actie. Hij neemt Genk-Gent voor zijn rekening. Alle ogen zullen donderdag op de drie heren en hun assistenten gericht zijn, dat is zeker.

Poll: Hoeveel op 10 geef jij aan de Belgische arbitrage?

TAGS  I  Visser  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Vertenten  I   Standard  I   Charleroi  I   Smet  I   RC Genk  I   AA Gent

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024