'Batshuayi en Mignolet spelen volgend seizoen samen bij deze topclub'

'Batshuayi en Mignolet spelen volgend seizoen samen bij deze topclub'
Zondag 06 mei 2018 - 12:27   I  

Simon Mignolet beleefde geen fantastisch seizoen bij Liverpool. De Reds bereikten de finale van de Champions League, maar de Belgische doelman had daar niet echt een groot aandeel in. Mignolet heeft al duidelijk gemaakt dat hij niet nog eens een seizoen op de bank wil zitten.

Een transfer dringt zich dan ook op en de interesse zou erg groot zijn. Verschillende clubs uit de Premier League volgen zijn situatie op de voet, maar hij kan ook rekenen op buitenlandse interesse. Bovendien is de vraagprijs aan de lage kant, want voor zo'n 11 miljoen zou Mignolet de club al mogen verlaten.

Dortmund heeft weinig vertrouwen in de huidige doelman, Roman Burki. Volgens The Sun hopen de Duitsers om de Rode Duivel binnen te halen. Een ruildeal met Jack Butland van Stoke zou van tafel zijn geveegd, want de Potters degraderen naar de Engelse tweede klasse en Mingolet heeft geen zin om een stap achteruit te zetten. De Duitsers zijn financieel krachtig genoeg om de Rode Duivel los te weken.

Samen met Batshuayi

Als alles een beetje meezit voor Dortmund spelen er volgend seizoen dus twee Rode Duivels bij de Duitse topclub. Daar proberen ze nog steeds om Michy Batshuayi definitief over te nemen van Chelsea. Twee dossiers die voor het rapen liggen dus voor de Duitsers.

Poll: Is Dortmund een goede ploeg voor Mignolet?

TAGS  I  Liverpool  I   Dortmund  I   Batshuayi  I   Mignolet

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024