'Gewilde Vanlerberghe neemt beslissing over zijn toekomst'

'Gewilde Vanlerberghe neemt beslissing over zijn toekomst'
Zondag 06 mei 2018 - 07:05   I  

Club Brugge haalde Jordi Vanlerberghe vorige zomer met veel tromgeroffel weg bij KV Mechelen, maar in het Jan Breydelstadion kon de polyvalente middenvelder zich tot dusver niet doorzetten. Met het oog op volgend seizoen zou Vanlerberghe dan ook andere oorden opzoeken.

Vlak nadat KV Oostende bekendmaakte dat Gert Verheyen er volgend seizoen trainer wordt, lekte ook meteen uit dat KVO een oogje heeft op Vanlerberghe. De Kustploeg zou zich met het oog op volgend seizoen maar wat graag met de middenvelder van Club Brugge versterken, maar die kijkt nog even de kat uit de boom.

Zo zal Vanlerberghe pas na de laatste wedstrijd in play-off 1 over zijn toekomst nadenken. De beloftevolle speler wil eerst weten wat Club Brugge met hem van plan is. Als blauw-zwart volgend seizoen Europees speelt, zitten er mogelijk meer speelminuten in voor Vanlerberghe.

Toch is de kans groot dat de 21-jarige Vanlerberghe straks (tijdelijk?) vertrekt bij Club Brugge. In het Jan Breydelstadion geloven ze nog steeds in het jeugdproduct van KV Mechelen, dus zullen ze Vanlerberghe wellicht liever uitlenen dan definitief van de hand te doen.

Poll: Moet Vanlerberghe meer kansen krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Vanlerberghe  I   KV Mechelen  I   Club Brugge  I   KV Oostende

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024