Belangrijke update over blessure van Vertonghen

Belangrijke update over blessure van Vertonghen
Zaterdag 05 mei 2018 - 22:28   I  

Roberto Martinez kan zijn valiezen voor Rusland al pakken. Hij is er zeker van dat hij binnenkort op het vliegtuig naar Rusland zit. Voor de spelers is het bang afwachten, want de selectie moet nog bekendgemaakt worden. Bovendien moet iedereen ook fit blijven.

Dat is bij de Rode Duivels wel vaker een probleem gebleken en vooral in de verdediging. Vermaelen en Kompany zijn de grootste zorgenkindjes , maar ook Alderweireld sukkelde lange tijd met een blessure. Jan Vertonghen is eigenlijk de grootste zekerheid in de defensie van de Rode Duivels, al mag ook hij zich nu zorgen maken.

Vertonghen moest namelijk naar de kant tijdens de wedstrijd tegen West Brom. In een onschuldig duel leek zijn enkel even te blokkeren en het gezicht van Vertonghen sprak boekdelen. Hij stapte hinkend naar de kant en werd meteen gewisseld. Hopelijk is het niet te erg, want het uitvallen van Vertonghen zou niet alleen sportief een aderlating zijn.

UPDATE: Aangezien Vertonghen zelf nog van het veld ging, lijkt de blessure mee te vallen. Dat is ook de verwachting van Het Laatste Nieuws. Vertonghen liep een verzwikte enkel op. Hoe lang de verdediger aan de kant staat, zal maandag met een scan duidelijk worden.

Poll: Kunnen de Rode Duivels het uitvallen van Vertonghen opvangen?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Tottenham  I   Vertonghen

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024