'Slecht nieuws voor Mirallas, maar weg naar België ligt nu helemaal open'

'Slecht nieuws voor Mirallas, maar weg naar België ligt nu helemaal open'
Vrijdag 04 mei 2018 - 17:14   I  

Kevin Mirallas is de jongste maanden een beetje op de sukkel. De Rode Duivel maakte bij Everton geen aanspraak op een basisplaats en opteerde daarom maar voor een uitleenbeurt aan zijn ex-club Olympiakos. Niet zijn beste zet, want ook in Griekenland kon Mirallas geen potten breken.

Het Laatste Nieuws meldt nu dat Mirallas terugkeert naar Everton. Olympiakos beschikt nochtans over een aankoopoptie, maar de Griekse topclub is niet van plan om die te lichten. Daar hebben de teleurstellende prestaties van de Belgische aanvaller alles mee te maken. Bij Olympiakos willen ze geen risico nemen door de dure Mirallas over te nemen.

Mirallas keert dus terug naar Everton, maar ook daar heeft de 30-jarige aanvaller geen toekomst meer. The Toffees willen de Belg met Spaanse roots liefst zo snel mogelijk verkopen, maar hopen wel nog een bedrag in de buurt van 10 miljoen op te strijken.

Dat bedrag is sowieso te hoog voor de Belgische topclubs. Standard houdt de situatie van zijn ex-speler al een hele tijd in de gaten en hoopt deze zomer toe te slaan. De weg naar België ligt open, op voorwaarde dat Everton zijn prijs laat zakken.

Poll: Denk jij dat Mirallas volgend seizoen opnieuw in België speelt?

TAGS  I  Mirallas  I   Everton  I   Olympiakos  I   Standard  I   Club Brugge  I   Anderlecht

donderdag 18 augustus 2022

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022