Tekent Mats Rits érg verrassend bij deze Belgische club?

Tekent Mats Rits érg verrassend bij deze Belgische club?
Vrijdag 04 mei 2018 - 10:15   I  

Mats Rits is één van de meest gewilde spelers van het moment in de Jupiler Pro League. De middenvelder degradeerde met KV Mechelen naar 1B, maar heel wat Belgische topclubs zouden Rits in het tussenseizoen met open armen willen ontvangen.

Zo zou KRC Genk gecharmeerd zijn door de 24-jarige sterkhouder van KV Mechelen, maar eerder deze week raakte ook al bekend dat RSC Anderlecht een ferme boon voor Rits heeft. Als één van de geïnteresseerde clubs Rits wil overnemen, moet er minstens 2,5 miljoen euro in het laatje komen.

Máár... Er bestaat ook een scenario waarbij Rits gewoon Achter de Kazerne blijft voetballen. Bij Mechelen hopen ze vurig dat ze hun steunpilaar ook in 1B kunnen houden. Het bestuur van Malinwa is zelfs van plan om Rits een contractverlenging aan te bieden.

Voorlopig lijkt Rits niet veel trek te hebben in een avontuur in de Proximus League. Hij zou uiteraard zijn eigen carrière op het spel zetten door een jaar in de vergeetput van 1B te gaan voetballen. En toch bestaat de kans dat Rits volgend seizoen - érg verrassend zou het zijn - bij Mechelen speelt.

Poll: Moet Rits bij Mechelen blijven?

TAGS  I  Rits  I   KV Mechelen  I   Beerschot Wilrijk  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   RC Genk  I   Standard  I   AA Gent

donderdag 18 augustus 2022

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022