‘Dendoncker trekt naar deze club dankzij goede relaties’

‘Dendoncker trekt naar deze club dankzij goede relaties’
Donderdag 03 mei 2018 - 17:07   I  

De geruchtenmolen rond Leander Dendoncker stopt niet. Eerder zou Atlético Madrid al dicht bij een akkoord staan voor de overname van de Rode Duivel en nu komen de Engelse clubs weer volop aan bod. West Ham en Crystal Palace zijn vooral de namen die in de Engelse pers voorbijkomen. Maar nu zou Everton de eerste keus zijn van Dendoncker en zijn entourage.

Aad De Mos weet echter waar Dendoncker NIET naartoe zal gaan. “Het zal geen topclub zijn. Hij zal niet naar Chelsea gaan, eerder naar een club als Crystal Palace of Everton. Het is belangrijk voor hem om de druk weg te houden. Op een gegeven moment leek een transfer belangrijker dan zijn prestaties, en daar leed hij erg onder. In de laatste paar weken is hij weer op niveau”, aldus De Mos tegenover Gazet van Antwerpen.

Het Engelse Sport Witness brengt naar voren dat Crystal Palace komende zomer een bod zal uitbrengen op de veelzijdige middenvelder, maar dat Everton de dans leidt. Door de goede verstandhouding tussen Anderlecht en Everton (uitleenbeurt Onyekuru red.) zal Dendoncker komende zomer voor een bedrag rond de 15 miljoen euro naar de Engelse subtopper trekken. Ook de zaakwaarnemer van de Rode Duivel, Christophe Henrotay heeft een goede relatie met voorzitter Bill Kenwright.

Poll: Is Everton een goede club voor Dendoncker?

TAGS  I  Dendoncker  I   Everton

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024