Edmilson schept duidelijkheid over transfer naar Anderlecht

Edmilson schept duidelijkheid over transfer naar Anderlecht
Dinsdag 01 mei 2018 - 10:37   I  

Het is nu al zowat dé transfersoap van de zomer aan het worden. Waar speelt Junior Edmilson volgend seizoen? De Braziliaanse Belg ligt nog onder contract bij Standard, maar eeuwige rivaal RSC Anderlecht zou Edmilson daar mat wat graag wegplukken.

"Als ik gelijk welke speler mag weghalen bij Gent, Club Brugge of Standard? Goh... Edmilson", liet Anderlecht-voorzitter Marc Coucke zich maandagavond in het programma La Tribune ontvallen.

"Vooraleer er morgen op de eerste pagina in de kranten een grote kop over Edmilson en Anderlecht staat... Er bestaat niet zoiets als een toverstaf waarmee je transfers kan regelen, hé... Ik antwoord gewoon 'Edmilson' op die vraag omdat ik vind dat we een type als hem wel kunnen gebruiken. Iemand met een goede dribbel of passeerbeweging missen we momenteel in de huidige kern", verduidelijkte Coucke verder nog.

"Standard is mijn club"

Maar hoe denkt Edmilson daar zelf over? In Sport/Foot Magazine spreekt de vleugelaanvaller zich uit over een overstap naar paars-wit. "Ik ben geboren in Luik en al mijn vrienden wonen. Bovendien speelde mijn vader ook voor Standard. Toen ik twee jaar geleden terugkeerde, was het duidelijk de keuze van mijn hart. Ik ben trots dat ik het shirt van deze club mag dragen", klinkt het bij de Braziliaanse Belg.

"De geruchten rond een transfer naar Anderlecht? Dat mijn vader op Neerpede was, had niets met mij te maken. Vandaag is mijn club Standard. Punt", aldus Edmilson nog.

Poll: Zie jij Edmilson naar Anderlecht gaan?

TAGS  I  Edmilson  I   Standard  I   Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024