'Toekomst Zidane beslist': "Nog nooit was Real zo kwetsbaar"

'Toekomst Zidane beslist':
Maandag 30 april 2018 - 21:45   I  

Real Madrid staat momenteel met één been in de finale van de Champions League. Voor Zinédine Zidane en zijn manschappen zou dit voor de derde opeenvolgende keer zijn, de vorige twee seizoen won de Koninklijke telkens het kampioenenbal. In de competitie draait het echter een pak minder, en ook de positie van Zidane was een tijdje wankel. Nu lijkt de club een keuze gemaakt te hebben, Zizou blijft.

De New York Times schrijft het succes van Real Madrid allemaal aan Zidane toe. De Franse oefenmeester zou hét genie zijn dat achter een geweldige ploeg staat. Want een sterke ploeg alleen draait niet. Ook Gert Verheyen onderschrijft het kunnen van de Fransman. “De wissels van Zidane doen heel vaak een wedstrijd kantelen”, liet hij weten na de wedstrijd in München.

Mocht Real Madrid toch nog uitgeschakeld worden door Bayern is de situatie helemaal anders. Pas dan zou voorzitter Florentino Pérez overwegen om de Franse oefenmeester alsnog de laan uit te sturen. Ook Bayern-icoon Beckenbauer ziet dat Real Madrid in deze categorie heel kwetsbaar is. “Real Madrid heb ik nooit eerder zó kwetsbaar gezien als nu”, laat Der Kaiser optekenen tegenover Bild. Deze week speelt Real Madrid de terugwedstrijd tegen Bayern München, daar verdedigen ze een 2-1 voorsprong.

Poll: Zinédine Zidane is de ideale coach voor Real Madrid

TAGS  I  Real Madrid  I   Zidane

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024