Merkwaardig: Provocaties door bier afgelopen speeldag

Merkwaardig: Provocaties door bier afgelopen speeldag
Maandag 30 april 2018 - 14:22   I  

De terugkeer van Andy Najar, de comeback Olivier Deschacht, de Antwerpse derby, maar vooral de VAR eiste alle aandacht op afgelopen speeldag van de play-offs. Maar er waren ook enkele incidenten met bier.

Tijdens de wedstrijd tussen Anderlecht en Charleroi gooide de Anderlecht-fans bier naar Diandy. De nota bene Ex-Anderlecht speler was daar niet van gediend en gooide opmerkelijk genoeg een beker terug. Diandy moest afgekoeld worden door zijn doelman en werd ook aangesproken door de scheidsrechter.

Ook in de Antwerpse derby eiste bier een hoofdrol op. Veel commotie vooraf en ook tijdens de wedstrijd kwamen er een paar vuurpijlen terecht op het veld, maar de wedstrijd zelf kende echter geen doelpunten.

Jelle Van Damme keerde terug op het Kiel, waar het in de jeugd actief was. Het thuispubliek trakteerde de Antwerp-verdediger dan ook op spreekkoren en kreeg bier over zich heen. Van Damme wuifde echter stoïcijns terug naar het publiek (foto). “Als mensen je roepen, dan wuif ik terug, he. Ik ben gewoon een vriendelijke jongen", aldus Jelle Van Damme

Poll: Wie reageerde het beste op provocatie van het publiek?

TAGS  I  Van Damme  I   Antwerp  I   Diandy

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024