Ook Gent-fans laten nu van zich horen: "Compleet mismeesterd!"

Ook Gent-fans laten nu van zich horen:
Maandag 30 april 2018 - 10:17   I  

AA Gent verloor gisteren thuis tegen Standard met 1-3 en bleef zo verweesd achter. Na de eerste twee speeldagen droomden sommige fans zelfs nog van de titel, maar nu wordt het knokken voor een Europees ticket. De manier waarop gisteren maakte de teleurstelling des te groter.

De VAR speelde een erg grote rol en alles opgeteld werd AA Gent toch flink benadeeld gisteren. Vanderhaeghe, Louwagie en enkele spelers stelden het optreden van de VAR openlijk in vraag. Ook Peter Vandenbempt vond die frustratie in het Gentse kamp volledig terecht.

Nu heeft ook de Gentse supportersfederatie van zich laten horen. "Normaal reageren wij nooit op beslissingen van de arbitrage", zegt woordvoerder Dirk Vos in Het Laatste Nieuws. "Maar wat hier gebeurde, is bedenkelijk. Er wordt een offside gefloten die er geen is, er wordt voor de rust ook nog een duidelijke penalty voor Gent niet gefloten, waarbij ook de VAR niet tussenkomt. Na de rust wordt een volkomen legaal doelpunt van ons afgekeurd. Er is contact tussen Janga en de verdediger van Standard, maar er is helemaal geen sprake van een duwfout. De VAR heeft deze wedstrijd compleet mismeesterd. We vinden dat we moeten reageren, want wat hier gebeurde, is heel erg fout."

Poll: Begrijpt u de frustratie bij de fans?

TAGS  I  AA Gent  I   Standard

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024