Louwagie haalt keihard uit naar videoref: "In 28 jaar nog nooit gezien"

Louwagie haalt keihard uit naar videoref:
Maandag 30 april 2018 - 06:19   I  

AA Gent verloor gisteren met 3-1, maar de Oost-Vlamingen voelden zich na de wedstrijd bekocht. Enkele opmerkelijke beslissingen van de videoref speelden niet in het voordeel van de thuisploeg. Zo had AA Gent in de eerste helft een strafschop moeten krijgen en werd het doelpunt van Janga afgekeurd voor een erg licht duwtje.

Michel Louwagie was na de wedstrijd dan ook razend. Hij begreep echt niet dat de scheidsrechter niet floot voor een overtreding op Gigot. Het was een duidelijke greep, maar de videoref greep niet in. Na de wedstrijd was Louwagie dan ook keihard voor de videoref.

"Dat was nu toch een 'clear error'? Zo'n catchgreep heb ik in die 28 jaar dat ik het voetbal zit, nog niet gezien. Meestal trekt een verdediger even aan het shirt en laat hij het dan los, maar hier volhardde hij tot Gigot op de grond lag. Als je dat niet opmerkt als videoref, moet je iets anders gaan doen. Ik ben gedegouteerd. (diepe zucht) Hoe kan een videoref nu nog respect hebben voor zichzelf?", aldus Louwagie volgens Het Laatste Nieuws.

Belangen zijn te hoog

In play-off 1 zit alles op een zakdoek en daardoor zijn dit erg dure punten die Gent laat liggen. Daat weet ook Louwagie. "We zijn bestolen", weet Louwagie. "Dit kan ons Europees voetbal kosten!"

Poll: Heeft Louwagie gelijk?

TAGS  I  AA Gent  I   Standard  I   Louwagie

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024