'Dit bedrag moet Anderlecht op tafel leggen voor Sels'

'Dit bedrag moet Anderlecht op tafel leggen voor Sels'
Zaterdag 28 april 2018 - 18:05   I  

Matz Sels speelt sowieso tot het einde van dit seizoen bij RSC Anderlecht. Waar de Belgische doelman volgend seizoen onder de lat zal staan, is voorlopig niet duidelijk. Sels is nog steeds eigendom van Newcastle United, maar daar mag hij straks vertrekken.

Newcastle legde twee seizoenen geleden nog iets meer dan 6,5 miljoen euro op tafel om Sels weg te plukken bij AA Gent, maar onze landgenoot kon zich in Engeland nooit doorzetten. Sels begon als titularis aan het vorige seizoen, maar verloor al snel zijn plaats.

Nu het duidelijk is dat hij geen toekomst meer heeft in St. James Park, is het bestuur van Newcastle bereid om Sels te laten gaan. Volgens Het Laatste Nieuws zouden de Engelsen bereid zijn om de Belg definitief te laten gaan voor een bedrag van iets minder van 5 miljoen.

En zo weet Anderlecht meteen hoeveel het moet ophoesten als het Sels straks definitief naar het Constant Vanden Stockstadion wil halen. Paars-wit is tevreden over het seizoen van Sels, maar zou ook van plan zijn om Hendrik Van Crombrugge (KAS Eupen) binnen te halen.

Poll: Is Sels dit bedrag waard?

TAGS  I  Sels  I   Newcastle United  I   Anderlecht  I   Van Crombrugge  I   Eupen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024