Barcelona-voorzitter spreekt duidelijke taal over terugkeer Neymar

Barcelona-voorzitter spreekt duidelijke taal over terugkeer Neymar
Zaterdag 28 april 2018 - 11:31   I  

De transfergeruchten rond Neymar draaien op volle toeren. De Braziliaanse superster maakte afgelopen seizoen nog de overstap van PSG naar Barcelona maar zou komende zomer alweer kunnen vertrekken. Vooral Real Madrid wordt genoemd, maar Barcelona-president Bartomeu sluit een terugkeer naar Catalonië niet uit.

Nadat aan de president werd gevraagd of Barcelona de Braziliaanse international wil terughalen was Bartomeu duidelijk. “Natuurlijk. Ik houd ervan dat de beste spelers actief zijn in La Liga. Neymar beslist, maar hij heeft een contract voor vier jaar bij PSG. Onze prioriteit ligt bij Barcelona. We hebben vier seizoenen van Neymar genoten in het Camp Nou maar ik denk niet dat PSG hem wil verkopen.”

Volgens het Italiaanse CalcioMercato zou PSG zelfs uit noodzaak Neymar moeten verkopen. De Parijzenaars zouden niet voldoen aan de financiële fair play regels van de FIFA en moeten enkele sterren dumpen om voldoende geld vrij te maken. Ook de relatie tussen PSG en Neymar verloopt stroef nadat de Braziliaan niet aanwezig was op de kampioenswedstrijd tegen Monaco. Het wordt een drukke zomer voor Neymar, die momenteel herstellende is van een blessure en op tijd voor het WK topfit wil geraken.
 

Poll: Keert Neymar terug naar Barcelona?

TAGS  I  Neymar  I   Barcelona  I   PSG

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023