'Deze twee spelers keren terug naar Anderlecht'

'Deze twee spelers keren terug naar Anderlecht'
Zaterdag 28 april 2018 - 10:14   I  

RSC Anderlecht haalde tot dusver al drie nieuwe spelers binnen met het oog op volgend seizoen. Yevhen Makarenko (KV Kortrijk), Kristal Abazaj (Qarabag) en Elias Cobbaut (KV Mechelen) tekenden al bij paars-wit, maar er is nog meer volk op weg naar Brussel.

Kersvers sportief manager Luc Devroe is dezer dagen met heel wat dossiers bezig. Devroe moet zich niet enkel en alleen bezighouden met inkomende transfers, maar moet ook beslissingen nemen over enkele verhuurde spelers.

Zo ziet het er momenteel naar uit dat zowel Aaron Leya Iseka (20) als Idrissa Doumbia (20) straks terugkeert naar Anderlecht. Ondanks het feit dat Iseka negen keer tot scoren kwam bij Zulte Waregem, heeft de fusieclub geen interesse om de spits langer te houden. In principe ziet ook Anderlecht geen toekomst in Iseka, die volgend seizoen dus bij een andere club aan de slag zal gaan. Dat meldt Het Laatste Nieuws

Met Doumbia hoopt Essevee dan wel weer langer door te gaan. In een ideale wereld huurt Zulte Waregem de middenvelder nog een jaar van Anderlecht, maar het is maar de vraag of ze dat bij paars-wit zien zitten.

Poll: Moet één van hen een kans krijgen bij Anderlecht?

TAGS  I  Iseka  I   Doumbia  I   Anderlecht  I   Zulte Waregem

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023

woensdag 20 september 2023

dinsdag 19 september 2023