Oxlade-Chamberlain reageert prachtig na blessure:"Staat in schril contrast"

Oxlade-Chamberlain reageert prachtig na blessure:
Woensdag 25 april 2018 - 20:28   I  

Oxlade-Chamberlain mist de rest van het seizoen en het WK nadat hij gisteren geblesseerd geraakte tegen AS Roma. Voor 'Ox' is het na het vorige WK en het EK al het derde tornooi op rij dat hij zal moeten missen door een blessure.

Toch had hij een prachtige reactie in huis. Gisteren raakte een Liverpool-fan namelijk zwaar gewonden nadat hij werd aangevallen door rivaliserende fans. De gedachten van de Liverpool-speler gaan op dit moment dan ook uit naar hem.

"Ik ben er het hart van in dat ik geen deel meer kan uitmaken van de Champions League dit seizoen en dat ik er ook niet zal bij zijn op het WK. Het enige wat ik nog kan doen nu is volledig achter mijn ploeg staan. Ik geloof dat we iets prachtigs kunnen verwezenlijken. Ik zal er ook alles aan doen om zo snel mogelijk terug te keren. Dit alles staat natuurlijk in schril contrast met wat er gisteren gebeurde met de Liverpool-fan die zwaar gewond raakte. Mijn gedachten gaan uit naar hem, zijn familie en zijn vrienden. Bedankt iedereen voor de steun, tot snel", aldus Oxlade-Chamberlain via Twitter.

Poll: Had u verwacht dat hij zo sterk ging presteren bij Liverpool?

TAGS  I  Liverpool  I   Oxlade-Chamberlain

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024