‘Club Brugge neemt deze beslissing over Rotariu’

‘Club Brugge neemt deze beslissing over Rotariu’
Maandag 23 april 2018 - 17:10   I  

Club Brugge verhuurt Dorin Rotariu tot het einde van het seizoen aan Moeskroen. De Roemeen paste niet in de plannen van trainer Ivan Leko, en daarom moet Rotariu zich dus bewijzen bij ‘Les Hurlus’. De jongste maanden loopt het goed voor de vleugelaanvaller, maar waar speelt hij volgend jaar?

Het is nog steeds niet helemaal duidelijk bij welke ploeg Rotariu volgend seizoen zal spelen. Moeskroen beschikt niet over een aankoopoptie om de speler definitief naar Henegouwen te halen. Aan het einde van het seizoen keert Rotariu dan ook gewoon terug naar het Jan Breydelstadion.

Eén probleem: daar heeft Rotariu geen toekomst meer. Roemeense media melden dat de 22-jarige winger er ondanks enkele goede prestaties niet in geslaagd is om Leko van gedachten te doen veranderen. De Kroatische trainer heeft Rotariu ook volgend seizoen niet nodig en dus zal Vincent Mannaert een oplossing moeten vinden voor de man die in januari 2017 nog voor 2,2 miljoen euro overkwam van Dinamo Boekarest.

Heerenveen?

Een tijdje geleden raakte al bekend dat het Nederlandse Heerenveen wel wat in een samenwerking met Rotariu zou zien. De Eredivisionist dacht anderhalf jaar geleden ook al aan de Roemeen, maar die opteerde toen dus voor een verhuis naar Club Brugge. Wie weet speelt Rotariu volgend seizoen wél in Friesland.

Poll: Moet Rotariu een nieuwe kans krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Rotariu  I   Club Brugge  I   Moeskroen  I   Roemenië  I   Heerenveen

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024