'Real Madrid spendeert 300 (!) miljoen aan deze monstertransfer'

'Real Madrid spendeert 300 (!) miljoen aan deze monstertransfer'
Zondag 22 april 2018 - 09:06   I  

De voorbije jaren bleven de héle grote transfers uit bij Real Madrid. Niet verwonderlijk, want Zinédine Zidane beschikt nu eenmaal over een uitgebalanceerde kern met heel wat topspelers. Omdat het dit seizoen niet altijd even geweldig was, is Real-voorzitter Florentino Perez van plan om komende zomer nog eens fors uit te halen op de transfermarkt.

Perez bewees in het verleden al meermaals dat hij niet verlegen zit om een straffe stoot. Zo haalde hij onder meer Cristiano Ronaldo en Gareth Bale voor vele miljoenen naar de Spaanse hoofdstad. En nu heeft de voorzitter van De Koninklijke zijn zinnen gezet op... Neymar.

Al máánden wordt de Braziliaanse ster van Paris Saint-Germain in verband gebracht met een terugkeer naar Spanje. Neymar zou het nu al gezien hebben in de Franse Ligue 1 en dromen van een overstap naar Real Madrid, nota bene de grote rivaal van zijn ex-club FC Barcelona.

Bij PSG zien ze Neymar liever niet vertrekken, maar volgens Don Balon zullen de Fransen het bod van Real Madrid niet kunnen weigeren. Zo zou Perez van plan zijn om 250 miljoen euro op tafel te leggen om de deal te beklinken. Ook Neymar en zijn entourage zouden wel varen bij de transfer, want Real zou ook 50 miljoen aan tekengeld voorzien voor de Braziliaan.

Poll: Is Neymar dit bedrag waard?

TAGS  I  Real Madrid  I   Neymar  I   PSG

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024