'Raiola loodst Donnarumma naar deze Europese grootmacht'

'Raiola loodst Donnarumma naar deze Europese grootmacht'
Vrijdag 20 april 2018 - 17:15   I  

Gianluigi Donnarumma is nog steeds maar 18 jaar oud, maar de Italiaanse doelman is nu al een fenomeen. Donnarumma is al een hele poos eerste doelman bij AC Milan, maar het is goed mogelijk dat hij de deur in San Siro straks achter zich dichttrekt.

Iedere transferperiode opnieuw wordt Donnarumma in verband gebracht met een transfer naar een Europese grootmacht. Nu de zomermercato al om de hoek loert, komen de geruchten opnieuw op gang.

Volgens France Football is Mino Raiola, de excentrieke zaakwaarnemer van Donnarumma, een plannetje aan het uitwerken om zijn poulain aan een toptransfer te helpen. Raiola hoopt Donnarumma binnenkort naar... Paris Saint-Germain loodsen. In Parijs zijn ze niet tevreden over hun huidige doelmannen en zouden ze wel wat zien in een samenwerking met Donnarumma - toch één van de grootste talenten op zijn terrein.

Raiola zou alvast in gesprek zijn met PSG om te zien welk contract de kersverse Franse kampioen wil voorleggen aan Donnarumma. Hoeveel de Italiaanse goalie moet kosten, is momenteel nog niet duidelijk. Maar geld is - zoals u wel weet - geen probleem voor de rijke eigenaars van PSG.

Poll: Zou Donnarumma een goede doelman voor PSG zijn?

TAGS  I  Donnarumma  I   AC Milan  I   PSG  I   Raiola

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022