OFFICIEEL: STVV zet samenwerking met De Roeck stop

OFFICIEEL: STVV zet samenwerking met De Roeck stop
Vrijdag 20 april 2018 - 10:21   I  

De wegen van STVV en trainer Jonas De Roeck scheiden. Dat maakte de Limburgse club vrijdagvoormiddag bekend via zijn officiële kanalen. De Roeck blijft nog aan tot het einde van play-off 2, maar zal Stayen vervolgens verlaten.

Het was al een tijdje duidelijk dat de positie van De Roeck ter discussie stond. Sinds de overname door het Japanse bedrijf DMM.com wankelde de stoel van de jonge trainer meer en meer. De Japanse overnemers plaatsten met Takayuki Tateishi een nieuwe manager op Stayen en die zou graag zelf een trainer aanstellen.

Bovendien zijn de nieuwe bazen van De Kanaries niet helemaal tevreden met de sportieve prestaties van de club. En dat kost De Roeck aan het einde van het seizoen dus zijn kop.

In een korte en nogal koele boodschap maakte STVV het nieuws bekend via zijn officiële kanalen: "STVV besliste dat Jonas De Roeck volgend seizoen geen hoofdcoach meer zal zijn van De Kanaries. De club heeft vertrouwen in Jonas De Roeck en zijn technische staf om play-off 2 professioneel af te werken met het huidige team. De club dankt De Roeck alvast voor het geleverde werk."

Poll: Had De Roeck coach van STVV moeten blijven?

TAGS  I  De Roeck  I   STVV

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024