'Anderlecht haalt jonge keeper bij United: Groter potentieel dan Svilar'

'Anderlecht haalt jonge keeper bij United: Groter potentieel dan Svilar'
Maandag 16 april 2018 - 13:33   I  

Anderlecht heeft een sterke beloftenploeg. Zo maakten Amuzu, Sambi Lokonga en nu ook Alexis Saelemaekers al heel wat indruk bij de eerste ploeg van Anderlecht. Een ander groot talent dat Anderlecht niet kon lanceren bij de eerste ploeg, was Mile Svilar.

De jonge doelman werd ongeduldig en vertrok naar Benfica omdat hij bij Anderlecht geen kansen kreeg. Anderlecht probeert die leegte nu op te vullen en wil zich versterken met Ilias Moutha-Sebtaoui. De jonge Belgische doelman met Marokkaanse roots verliet enkele seizoenen geleden Standard voor een avontuur bij Manchester United. Anderlecht zou de jonge doelman daar nu willen weghalen.

"Groter potentieel dan Svilar"

Toen Moutha-Sebtaoui enkele seizoenen geleden Standard verliet bestempelde Het Laatste Nieuws hem nog als een groot talent met meer potentieel dan Mile Svilar. Moutha-Sebtaoui is een fysiek imposante doelman met een enorme détente en reikwijdte. Een leidersfiguur die ook werd gelinkt aan Anderlecht en Newcastle, dat hem uitnodigde voor een test. Ook Chelsea scoutte hem uitgebreid, maar kwam te laat. Bij de Engelse landskampioen dichtten ze Moutha-Sebtaoui een groter potentieel toe dan Mile Svilar.

Poll: Heeft Anderlecht nood aan een goede jonge doelman?

TAGS  I  Anderlecht  I   Manchester United  I   Moutha-Sebtaoui

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024