Vormer uit de ploeg bij Club Brugge? "Hij slaagt er maar niet in"

Vormer uit de ploeg bij Club Brugge?
Maandag 16 april 2018 - 08:00   I  

Club Brugge ging zondagavond in het Constant Vanden Stockstadion met het kleinste verschil onderuit. Blauw-zwart probeerde in de tweede helft wel het laken naar zich toe te trekken, maar globaal gezien was het te weinig wat de ploeg van Ivan Leko op de mat legde.

Het draait sinds de jaarwisseling al niet meer geweldig bij Club Brugge, en het valt ook op dat Ruud Vormer het moeilijk heeft. "Hij haalt niet meer het niveau van voor Nieuwjaar", klinkt het in Het Laatste Nieuws"En dat is niet onlogisch. De statistieken die Vormer in de eerste seizoenshelft kon voorleggen, waren fenomenaal. Nu blauw-zwart punten laat liggen, is de minder presterende Vormer de exponent van het niet langer winnende Club."

"Als kapitein slaagt hij er niet in de ploeg op sleeptouw te nemen. En daarin wordt hij in PO1 voorlopig onvoldoende gesteund door andere sleutelspelers als Vanaken of Limbombe", merkt de krant ook nog op. Moet Vormer dan vrezen voor zijn plaats in het elftal? De kans is klein dat Leko zijn aanvoerder zomaar op de bank zal zetten. De Nederlander speelde dit seizoen quasi alles, zelfs als hij wat minder fris of fit was.

Gekkenhuis

Zelf beet Vormer na afloop van de match tegen Anderlecht van zich af. “Ik vind nochtans dat we aan de bal goed waren”, klonk het bij de Gouden Schoen. “Alleen was het achterin soms een gatenkaas en zit het voorin nu en dan tegen. Ik weet zeker dat, als we in Brugge mogen spelen, het anders zal zijn. In het Jan Breydelstadion wordt het een gekkenhuis. Wees daar maar zeker van."

Poll: Moet Vormer in de ploeg blijven staan?

TAGS  I  Club Brugge  I   Vormer

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024