Diaby haalt keihard uit naar arbitrage: "Wanneer ze zin hebben"

Diaby haalt keihard uit naar arbitrage:
Zondag 15 april 2018 - 21:27   I  

Diaby kroonde zich vanavond ei zo na tot held van Club Brugge door te scoren tegen Anderlecht. Een gelijkspel of een nederlaag, het is een wereld van verschil. Nu staat Anderlecht op drie punten van leider Club Brugge.

Diaby was na de wedstrijd dan ook erg ontgoocheld en die fase zorgde voor de nodige frustraties. Volgens hem lijkt het wel alsof scheidsrechters fluiten wanneer ze zin hebben en is er een totale willekeur momenteel. "Dit is zo frustrerend. De scheidsrehcter floot niet en de videoref grijpt in wanneer hij zin heeft. Ik heb zelfs gewoon geen zin meer om nog over die fase te praten", aldus Diaby volgens RTBF.

"Zonde dat we dat niet deden"

Over de wedstrijd zelf dan maar. Diaby vond het zonde dat ze niet sneller naar voor zijn getrokken. Er lag heel wat ruimte in de rug van de verdediging, maar het tempo lag te laag. Diaby hoopt dan ook dat ze volgende wedstrijd verticaler zullen voetballen.

""Het is echt jammer, want we hadden meer in de rug van de defensie moeten spelen. Daar lag de ruimte. Maar de ballen kwamen niet snel genoeg. Hopelijk spelen we komende wedstrijd wat verticaler, want we zijn steeds gevaarlijk als we dat doen. We hadden hier graag een punt meegenomen, maar thuis moeten we nu vol aan de bak."

Poll: Zit er een lijn in het ingrijpen van de videoref?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   Diaby

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024