Real spendeert 600 miljoen euro in nieuwe ploeg: Salah, Hazard,...

Real spendeert 600 miljoen euro in nieuwe ploeg: Salah, Hazard,...
Zondag 15 april 2018 - 16:45   I   door Redactie

Florentino Pérez begint in de zomer aan de wederopbouw van Real Madrid. Het team heeft verse krachten nodig en spelers als Gareth Bale en Karim Benzema zullen de club wellicht verlaten. Dat meldt Diario Gol.

De voorzitter van Real zou liefst 600 miljoen euro klaar hebben liggen om de nodige transfers te doen. Het worden immers geen goedkope transfers. Zo wil Pérez Keylor Navas vervangen door David De Gea. De doelman van Manchester United zal 100 miljoen euro kosten.

Eden Hazard is dan weer de grote favoriet van coach Zinédine Zidane. Real wil er nu eindelijk werk van maken in de zomer om de Rode Duivel weg te kapen bij Chelsea. Ook voor Hazard wordt minimaal 100 miljoen euro vrijgemaakt.

Droomvoorhoede

Pérez droomt het meest nog van Neymar. Alleen wordt het erg moeilijk om hem te halen. Bovendien is hij peperduur. Met het loon bij in zal de ster van Paris Saint-Germain makkelijk 300 miljoen euro kosten. Zijn komst is dan ook hoogst onzeker.

Voorts is er nog Mohamed Salah. Salah zou dan gekoppeld worden aan Hazard en Ronaldo. Zo ontstaat er een nieuwe voorhoede bij Real. Salah-Hazard-Ronaldo. Ook Salah is een dure vogel. Real zou een bod van 180 miljoen euro plus 20 miljoen aan bonussen willen neerleggen bij Liverpool.

Poll: Heeft Real Madrid nood aan een nieuwe wind?

TAGS  I  Real Madrid  I   Pérez  I   Hazard  I   Salah

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024