Mignolet heeft meteen duidelijke boodschap voor Nainggolan na CL-loting

Mignolet heeft meteen duidelijke boodschap voor Nainggolan na CL-loting
Vrijdag 13 april 2018 - 16:34   I  

In het Zwitserse Nyon is vrijdagnamiddag om 13 uur geloot voor de halve finales in de Champions League. Die loting leverde - hoe kan het ook anders? - twee interessante affiches op. Met Liverpool en AS Roma zijn er nog twee Belgen die meedingen voor de beker met de grote oren.

Beide ploegen mogen het ook meteen tegen elkaar opnemen, al is de kans klein dat Simon Mignolet in doel zal staan. Klopp heeft duidelijk zijn voorkeur voor Loris Karius, waardoor de Rode Duivel niet op al te veel speelminuten meer hoeft te rekenen.

Toch hield dat Mignolet niet tegen om via Twitter alvast een waarschuwing te sturen richting Radja Nainggolan. Hij deelde een foto van de Rode Duivels waarin hij en Radja aan het lachen waren. Daar zal bij hun volgende ontmoeting geen sprake meer van zijn. "Volgende keer dat we elkaar ontmoeten zullen we geen tijd hebben voor een mopje", aldus Mignolet.

Een verrassing

Dat beide ploegen het in de halve finale van de Champions League tegen elkaar opnemen is toch wel een verrassing te noemen. Liverpool schakelde Man City uit, terwijl AS Roma het zo mogelijk nog straffer deed. Zij haalde een 4-1 nederlaag op en schakelde het grote Barcelona uit. Al is de kwalificatie voor beide ploegen allerminst gestolen.

Poll: Wie haalt de finale?

TAGS  I  Mignolet  I   Nainggolan  I   Liverpool  I   AS Roma

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024