Keert Danijel Milicevic verrassend terug naar AA Gent?

Keert Danijel Milicevic verrassend terug naar AA Gent?
Vrijdag 13 april 2018 - 07:50   I  

AA Gent nam deze winter afscheid van Danijel Milicevic. 'Mili' was erg geliefd bij de fans, maar toch werd het voor hem tijd om een ander avontuur op te zoeken. Dat vond hij bij het Franse Metz, waar hij met volle teugen genieten.

Zo vertelt hij in La DH dat hij onder de indruk is van het niveau van de Franse competitie. "Het is een geweldige ervaring. Ik heb een prachtige competitie ontdekt van een erg hoog niveau. Hoger dan in België trouwens. Er zijn erg goede spelers, erg goede ploegen en mooie stadions", aldus Milicevic.

Milicevic begon goed aan zijn Frans avontuur, maar zit ook regelmatig op de bank. Al hoort dat gewoon bij het avontuur volgens hem. "Ik begon goed met enkele belangrijke passes en met een uitgelokte strafschop. Ik speelde enkele goede wedstrijden en kreeg het vertrouwen van de coach. Aangezien we niet altijd met een '10' spelen zit ik wel op de bank soms. Maar dat maakt deel uit van het avontuur.

Terugkeer naar Gent?

Toch is het niet zeker dat Milicevic ook volgend seizoen nog bij Metz zal voetballen. AA Gent verhuurt hem namelijk aan de Fransen en er is nog niets beslist over zijn toekomst. Een terugkeer naar Gent sluit hij dan ook niet uit. "Momenteel ben ik nog niet echt bezig met mijn toekomst, want ik leg de focus vooral op de doelen van de club. Ik ben hier wel graag in Metz. Ik heb nog een contract lopen in Gent, maar ik sluit niets uit. In de komende weken zal ik samenzitten met Mogi (Bayat nvdr.), maar ik heb daar geen haast bij."

Poll: Keert hij volgend seizoen terug?

TAGS  I  AA Gent  I   Metz  I   Milicevic

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024