‘Man City plant ongezien transferoffensief: 8 grote namen op verlanglijst’

‘Man City plant ongezien transferoffensief: 8 grote namen op verlanglijst’
Donderdag 12 april 2018 - 15:20   I  

Liverpool knikkerde eerder deze week Manchester City uit de Champions League. De blauwe club uit Manchester zal dus ook dit seizoen het kampioenenbal niet winnen. De Europese uitschakeling is hard aangekomen in het Etihad Stadium en de grote bazen zien maar één remedie: nog maar eens fors investeren in nieuwe spelers.

De jongste jaren keken ze bij Manchester City niet op een pondje meer of minder. Er werden tal van nieuwe - en vooral erg dure - spelers gehaald. Na de nieuwe teleurstelling in de Champions League zou het bestuur van de Engelse topclub nog maar eens een blik met nieuwe kleppers willen opentrekken.

Volgens The Daily Telegraph plant Manchester City een ongezien transferoffensief voor komende zomer. Enkele grote namen staan alvast op het verlanglijstje van de club: Thomas Lemar (Monaco), Julian Weigl (Borussia Dortmund), Jorginho (Napoli), Fred (Shakhtar Donetsk), Jean Michaël Seri (Nice), Eder Militao (Sao Paulo). Daarnaast zouden ook de Belgen Toby Alderweireld (Tottenham) én Eden Hazard (Chelsea) op interesse van City kunnen rekenen.

Poll: Heeft Manchester City nood aan versterking?

TAGS  I  Manchester City  I   Chelsea  I   Hazard  I   Alderweireld

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024