Haalt Club Brugge deze transfervrije doelman in huis?

Haalt Club Brugge deze transfervrije doelman in huis?
Donderdag 12 april 2018 - 11:49   I  

Slecht nieuws voor Club Brugge. Eerste doelman Kenneth Vermeer liep een scheur in een pees van het bovenbeen op en komt bijgevolg dit seizoen niet meer in actie. Ivan Leko moet straks teruggrijpen naar Vladimir Gabulov, maar die wist in zijn vorige wedstrijden niet te overtuigen. Zoekt blauw-zwart alsnog zijn heil in een transfervrije keeper?

De kans lijkt eerder klein dat Club Brugge halsoverkop nog op zoek gaat naar een nieuwe doelman die transfervrij is. Het spreekt voor zich dat de vrije doelmannen schaars zijn en dat ze bovendien geen matchritme hebben. Nu, midden in de play-offs, een nieuwe speler inpassen, zou misschien niet meteen de meest verstandige keuze zijn.

Mochten ze dat in het Jan Breydelstadion tóch willen doen, dan zijn er alleszins enkele opties voorhanden. Zo zit de ervaren Piet Velthuizen (31) sinds 1 januari zonder club. De gewezen nummer één van Vitesse liet zijn contract bij de Cypriotische topclub Omonia Nicosia omwille van financiële problemen ontbinden. Velthuizen hoopte een terugkeer naar Vitesse, maar mocht er voorlopig enkel meetrainen. Hij is dus beschikbaar én heeft bovendien nog wat ritme in de benen.

Ook ex-doelman van Genk is vrij

Andere doelmannen die momenteel transfervrij zijn: Ali Ahamada (26, ex-Toulouse), Charles Itandje (35, ex-Lens, ex-Liverpool), Hugo Ventura (30, ex-Porto, ex-Belenenses) en Grzegorgz Sandomierski (ex-Genk, ex-Cracovia).

Poll: Moet Club Brugge een nieuwe eerste doelman halen?

TAGS  I  Velthuizen  I   Club Brugge  I   Vermeer  I   Ahamada  I   Itandje  I   Sandomierski  I   RC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024