Radja Nainggolan geeft nog niet op: "Blijven geloven!"

Radja Nainggolan geeft nog niet op:
Maandag 09 april 2018 - 15:43   I  

Radja Nainggolan moest vanuit de tribune toekijken hoe zijn ploeg met 4-1 verloor in Camp Nou. De terugwedstrijd staat nog voor de deur, maar AS Roma lijkt nu al uitgeschakeld. Al blijft Radja Nainggolan geloven dat ze Barcelona pijn kunnen doen.

De Rode Duivel werkt hard om er tegen Barcelona te kunnen staan. Vorige wedstrijd moest hij aan zich voorbij laten gaan door een voetblessure en dat was niet naar zijn. “Het gaat beter met die blessure en ik werk hard om weer honderd procent fit te zijn. Wie mij kent, weet dat ik altijd wil spelen, maar voor de heenmatch geraakte ik niet helemaal speelklaar.”

Moeilijke opgave

AS Roma staat nu wel voor een schier onmogelijke opdracht, want het moet een 4-1 ophalen. Een score die trouwens erg overdreven was, want AS Roma kon regelmatig zijn voet naast die van de Catalanen zetten. Al kocht het daar op het einde niks mee. Toch gelooft Nainggolan nog in de kansen van zijn ploeg.

“Ondanks de 4-1-eindstand heb ik niet veel verschil gezien tussen beide teams. We deden het aardig, maar hadden op enkele momenten tegenslag. We moeten dinsdag op het veld komen en geloven dat we tot iets groots in staat zijn.”

Poll: Kan AS Roma stunten tegen Barcelona?

TAGS  I  As Roma  I   Nainggolan

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023