Zidane voedt geruchten over vertrek Real-ster: "Hij is ongelukkig"

Zidane voedt geruchten over vertrek Real-ster:
Zondag 08 april 2018 - 14:34   I  

Bij Real Madrid lopen enkele van de beste voetballers ter wereld rond. De concurrentie in de kern van Zinédine Zidane is groot, en dat houdt bijgevolg ook in dat enkele sterren vrede moeten nemen met een plaats op de bank. Gareth Bale is één van de spelers die de jongste tijd vaker op de bank zit dan hem lief is...

Iedere transferperiode opnieuw wordt Bale in verband gebracht met een transfer. De Welshman zou op het verlanglijstje van Manchester United, Chelsea en Liverpool staan, maar is tot nader order nog steeds een speler van Real Madrid. Komt daar tijdens de volgende transferperiode verandering in?

De jongste weken liet Zidane de 28-jarige Bale dikwijls links liggen - ook in toppers. Tijdens de Champions League-kraker tegen Juventus bleef de linkspoot bijvoorbeeld negentig minuten lang op de bank zitten. Bale moet er stilaan moedeloos van worden...

"Bale is ongelukkig, maar dat is normaal"

"Hij is ongelukkig", gaf Zidane nu toe op een persconferentie. "Een beetje down. Maar dat is normaal, want elke speler wil iedere wedstrijd spelen. En net dat maakt het niet eenvoudig voor een trainer. De jongens die tijdens de voorbije wedstrijden hun kans hebben gekregen, hebben het geweldig gedaan. Het is niet simpel om keuzes te maken.”

Ondanks het feit dat Bale de laatste tijd weinig speelt, is dat volgens de coach van Real geen teken aan de wand. “Het wil niets zeggen”, benadrukt Zidane. “Bale is en blijft een belangrijke speler. Hoewel hij in de voorbije drie grote wedstrijden niet aan de aftrap stond, staan er ons nog enkele topwedstrijden te wachten.”

Poll: Moet Bale naar een andere club?

TAGS  I  Bale  I   Zidane  I   Real Madrid

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022