Grijpen Nainggolan en Tielemans hierdoor naast WK-selectie?

Grijpen Nainggolan en Tielemans hierdoor naast WK-selectie?
Donderdag 05 april 2018 - 09:45   I  

Roberto Martinez moet in mei een definitieve WK-selectie maken. Het is nu alvast uitkijken naar welke 23 Rode Duivels mee naar Rusland mogen. Met Steven Defour heeft de bondscoach een extra optie, want de middenvelder is stilaan opnieuw de oude.

Defour liep een tijdje geleden een knieblessure op en ging op 5 februari onder het mes. Het leek aanvankelijk dat de speler van Burnley sowieso een kruis over het WK moest maken, maar zijn revalidatie loopt voorspoedig. Meer zelfs: Defour zou fit kunnen geraken voor de start van het WK. De middenvelder zou op die manier een WK-selectie voor Radja Nainggolan of Youri Tielemans in het gedrang kunnen brengen.

“Steven zal niet topfit, maar wel wedstrijdfit aan het WK kunnen beginnen”, meldt de entourage van Defour in Het Nieuwsblad. “Als de bondscoach hem nodig heeft, kan hij de volledige voorbereiding voor Rusland meemaken.”

Volgens de krant is de kans dat Defour straks ook effectief meegaat naar het WK redelijk klein. "De kans dat Martinez voor Defour kiest, is klein. Met Dembélé, Witsel, Fellaini, Tielemans, Nainggolan en De Bruyne is er een ruim aanbod aan centrale middenvelders. Maar als één of twee middenvelders uitvallen, is Defour een optie."

Poll: Moet Defour mee naar het WK?

TAGS  I  Defour  I   Nainggolan  I   Tielemans  I   Rode Duivels

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022