UPDATE: Radja Nainggolan speelt niet tegen Barcelona

UPDATE: Radja Nainggolan speelt niet tegen Barcelona
Dinsdag 03 april 2018 - 22:50   I  

Radja Nainggolan viel geblesseerd uit tijdens het afgelopen weekend in de wedstrijd tegen Bologna. De middenvelder van AS Roma liep een dijblessure op en leek out voor de wedstrijd in de Champions League tegen Barcelona. Nu blijkt dat hij toch de verplaatsing naar Camp Nou meemaakt.

Roma stapte dinsdag het vliegtuig op. Nainggolan stelde de aanwezige fans gerust. “Ik ben in orde”, zei hij. “Anders zou ik niet gaan." Dat was niet alleen goed nieuws voor Roma, maar ook voor de Rode Duivels. Een ernstige blessure zou zijn WK in gevaar kunnen gebracht worden. Als bondscoach Roberto Martinez hem toch oproept. Dat is immers ook nog lang niet zeker.

"50% kans dat hij speelt"

Maar zijn coach, Eusebio Di Francesco, was vandaag op de persconferentie wel een pak minder positief. Volgens hem is het absoluut nog niet zeker dat Radja Nainggolan morgen speelt. Morgen volgen er eerst nog enkele testen en dan wordt pas beslist of het licht al dan niet op groen wordt gezet.

"Radja Nainggolan heeft op dit moment 50 procent kans om te spelen tegen FC Barcelona. Nainggolan is een belangrijke speler voor ons”, stak Di Francesco van wal. “We gaan tot morgenvroeg tests doen om zeker te zijn of hij kan spelen. Op dit moment zijn zijn kansen 50-50.” 

UPDATE: Radja speelt niet tegen Barcelona

Gilles De Bilde was vavaond te gast bij VTM en die had ondertussen zelf contact opgenomen met Nainggolan. De Rode Duivel kwam zelf met jammere nieuws. "Hij heeft mij zelf verteld dat het niet gaat. Hij heeft geprobeerd met de avondtraining en hij had te veel last. Het risico op verergeren is te groot, want ik had nog voorgesteld om eventueel lokaal te verdoven. Maar dat risico willen ze niet nemen met het vervolg van de competitie en de terugwedstrijd. De blessure is niet zo erg, dus vrezen voor het WK hoeft niet. Het was een direct contact en hij heeft te veel last van de pees", aldus De Bilde.

 

Poll: Speelt Nainggolan volgens u morgen?

TAGS  I  As Roma  I   Nainggolan

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023