Kijk en wed LIVE op Club-RC Genk én Bayern München - Dortmund!

Kijk en wed LIVE op Club-RC Genk én Bayern München - Dortmund!
Zaterdag 31 maart 2018 - 14:00   I   door Redactie

Het is weer een weekend boordevol interessante wedstrijden. Zo wordt Play-off 1 op gang getrokken, maar ook in het buitenland staan er leuke affiches op het menu. Die wedstrijden kan je live bekijken en tegelijkertijd er ook nog eens live op wedden bij Unibet. Dubbel plezier dus!

De volledige speeldag in Play-off 1 kan je live bekijken bij Unibet TV. Dat betekent dus dat Anderlecht - AA Gent en Club Brugge - RC Genk live te volgen zijn. Daarnaast zijn er fantastische affiches in het buitenland. Denk maar aan Bayern München - Borussia Dortmund. Bayern heeft wel een straatlengte voorsprong, maar het duel blijft geladen. Bovendien speelt er met Michy Batshuayi een Belg mee. Ook op dat duel kan je live wedden en tegelijkertijd naar de wedstrijd kijken. Voorts is er in de Serie A ook nog eens de topper tussen Juventus en AC Milan!

Deze wedstrijden kan je live bekijken door op de wedstrijd in kwestie te klikken in het menu. De live video start bij het begin van de wedstrijd. Tegelijkertijd kan je dan ook wedden op deze wedstrijden. Je kan je via deze link registreren voor Unibet en Unibet TV!

Poll: Maakt Genk een kans op Club Brugge?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk  I   KV Mechelen  I   KV Oostende  I   Antwerp  I   Standard  I   Beerschot-Wilrijk  I  shw

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024