Vermeer over ploegmaat: "Als ik hem zie voetballen. Pfff..."

Vermeer over ploegmaat:
Zaterdag 31 maart 2018 - 12:40   I   door Redactie

Kenneth Vermeer doet in de komende tien speeldagen in Play-off 1 een gooi naar de titel met Club Brugge. De doelman van blauw-zwart is er alvast helemaal klaar voor. De doelman heeft ook al gemerkt dat hij bij een sterke ploeg terecht is gekomen. Alles is dus aanwezig voor de titel.

"We beschikken over veel kwaliteit. Als ik Hans Vanaken zie voetballen. Pfff....", reageert Vermeer in Het Laatste Nieuws. Al blijft de Nederlander - ondanks de zes punten voorsprong - toch op zijn hoede. "Play-off 1 wordt een heel andere competitie. Je speelt alleen maar tegen goede ploegen. We hebben nu een voorsprong en het belangrijkste is dat we die zien vast te houden. Niets meer of minder", stelt hij. 

"Zeker niet achteroverleunen en denken dat je zomaar kampioen wordt. Want dat word je niet. Zes punten lijkt misschien veel, maar die kunnen zo weer verdwenen zijn. Ik heb in het verleden met Ajax al eens dertien of veertien punten achtergestaan en we zijn uiteindelijk nog kampioen geworden."

Honderd procent

Aan ervaring heeft Vermeer alvast geen gebrek. "We hebben een jonge ploeg, maar toch zijn er wat oudere gozers als Simons, Vormer... Denswil ook. Die kunnen net als ikzelf wel wat overbrengen. We moeten play-off 1 ingaan met het gevoel dat iedereen op nul punten staat en zorgen dat we net als in de reguliere competitie eerste worden. We zullen honderd procent scherp moeten zijn, anders gaan we helemaal niets winnen."

Poll: Moet Vanaken mee naar het WK?

TAGS  I  Club Brugge  I   Vermeer  I   Vanaken

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024