Svilar gooit roet in plannen Sels: “Daar zeg ik niet ‘neen’ tegen”

Svilar gooit roet in plannen Sels: “Daar zeg ik niet ‘neen’ tegen”
Zaterdag 31 maart 2018 - 08:27   I  

RSC Anderlecht huurt Matz Sels tot het einde van het seizoen van Newcastle United, maar het is vooralsnog onduidelijk hoe het daarna verdergaat. Paars-wit bemachtigde geen aankoopoptie en Newcastle zou zomaar eventjes 5 à 6 miljoen euro verlangen voor een definitieve overgang.

Zelf laat Sels het voorlopig allemaal nog een beetje op zich afkomen. “Ik heb nog niets vernomen omtrent mijn toekomst”, zegt de goalie in La Dernière Heure. “Niet van Newcastle, niet van Anderlecht en niet van manager. Dat Newcastle 5 à 6 miljoen euro wil voor me? Ik heb dat ook gelezen in de kranten, maar de club heeft me daarvan niet op de hoogte gebracht. Het is echt normaal dat Newcastle zoveel mogelijk geld wil vangen.”

Hoe ziet Sels zijn toekomst eigenlijk zelf? “Ik zeg niet op voorhand ‘neen’ tegen een nieuwe uitleenbeurt, maar dan moet de club die me huurt wel een aankoopoptie bemachtigen. Zo heb ik iets om voor te spelen. Ik wil een zekere stabiliteit. Anderlecht vond het niet nodig om een aankoopoptie in mijn contract op te nemen omdat het er van uit ging dat Mile Svilar volgend seizoen eerste doelman zou worden.”

Een terugkeer naar Newcastle lijkt sowieso niet tot de mogelijkheden te behoren. “Rafael Benitez heeft me dit seizoen enkele keren opgebeld. Dat was voornamelijk toen ik in de Champions League speelde. Of ze zich zullen redden in de Premier League? Ik denk het wel, ja.”

Poll: Moet Anderlecht Sels definitief binnenhalen?

TAGS  I  Sels  I   Anderlecht  I   Newcastle  I   Svilar  I   Benfica

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024