Bölöni schokt Antwerp-fans: "Het zegt me niets"

Bölöni schokt Antwerp-fans:
Vrijdag 30 maart 2018 - 17:00   I   door Redactie

Laszlo Bölöni hecht weinig belang aan Play-off 2. De coach van Antwerp zal het vooral gebruiken om het nieuwe seizoen voor te bereiden. Dat Europese ticket is voor de Roemeen geen prioriteit. Ook de derby tegen Beerschot Wilrijk laat hem helemaal koud.

“Die derby's tegen Beerschot Wilrijk zeggen mij niets. Ik vind het leuk dat zo’n wedstrijden bestaan. Waarom ook niet? Zo lang de grenzen van de gekte maar niet overstegen worden. Maar in alle eerlijkheid, voor mij is het een wedstrijd als alle andere", aldus Bölöni tegenover Het Laatste Nieuws

“We gaan van Play-off 2 gebruik van proberen te maken om dingen te verbeteren en te corrigeren in ons spel, de ploeg er op vooruit te laten gaan. Enkele spelers die niet altijd kansen kregen, zullen nu wel de mogelijkheid hebben om hun capaciteiten te tonen.”

"We willen de spelers die niet vaak in actie kwamen aan het werk zien. Bijna elke wedstrijd komen er nieuwe namen aan bod. De jongens die het publiek nog niet echt aan het werk zag, gaan spelen.”

Poll: Vind jij de derby tussen Antwerp en Beerschot Wilrijk wél belangrijk?

TAGS  I  Bölöni  I   Antwerp  I   Beerschot-Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024