Nainggolan over WK-selectie: "Dit is wat ik ervan vind"

Nainggolan over WK-selectie:
Vrijdag 30 maart 2018 - 13:00   I   door Fabian Morren

Radja Nainggolan heeft in de Italiaanse krant Il Tempo gesproken over de Rode Duivels. De middenvelder dreigt naast een WK-selectie te grijpen. Hij geniet de steun van de Belgische fans, maar niet echt van de bondscoach. Dat verontrust hem ook uiteraard.

"Natuurlijk hoop ik dat ik er bij ben in Rusland. Ik doe er alles aan om het WK te halen, maar het hangt niet van mij af", beseft Nainggolan. In 2014 was hij er ook al niet bij. "Toen dacht ik dat ik erbij ging zijn, maar ik kreeg geen telefoontje. Nu ben ik alleen maar bezig om mijn taken zo goed mogelijk uit te voeren. De rest laat ik over aan de bondscoach. Ook al vind ik dat ik verdien om mee te gaan naar Rusland."

Nainggolan hoopt overigens dat Juventus kampioen wordt in de Serie A. "Om eerlijk te zijn: ik haat Juventus, maar ik hoop dat ze kampioen worden. Ik heb helemaal niets tegen Napoli en op basis van hun spel zouden ze de titel verdienen. Maar wij werden de voorbije vijf jaar telkens tweede, dus het zou me kwaad maken om dan een andere ploeg met de titel aan de haal te zien gaan", aldus Nainggolan tegenover Il Tempo.

De aanwezigheid van zijn landgenoot Mertens doet er ook geen goed aan.  "Ik zou Dries Mertens niet onder de ogen willen komen als hij de titel heeft gewonnen. Dus sorry Dries!", lacht Nainggolan.

Poll: Denk jij dat Juventus weer kampioen wordt?

TAGS  I  AS Roma  I   Napoli  I   Juventus  I   Mertens  I   Nainggolan

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022