Topspeler kondigt vertrek bij PSG aan: "Het is voorbij"

Topspeler kondigt vertrek bij PSG aan:
Donderdag 29 maart 2018 - 22:29   I  

Paris Saint-Germain is in de Ligue 1 op weg naar een nieuwe landstitel. Ondanks de goede resultaten in de competitie zal één speler zich dezer dagen niet zo goed in zijn vel voelen: Hatem Ben Arfa. De technisch vaardige middenvelder kwam dit seizoen nog niet één keer in actie en zal komende zomer dan ook andere oorden opzoeken.

PSG haalde Ben Arfa in de zomer van 2016 gratis naar Parijs. De aanvallende middenvelder had er net een fantastisch seizoen bij OGC Nice op zitten, waar hij maar liefst 17 doelpunten maakte in 34 competitiewedstrijden. Vorig seizoen kwam Ben Arfa nog af en toe in actie, maar na een dispuut met trainer Unai Emery verdween hij volledig naar het achterplan.

Dit seizoen deed de PSG-trainer geen beroep meer op Ben Arfa. Aan het einde van het seizoen loopt de overeenkomst van de inmiddels 31-jarige Fransman af en hij zal sowieso naar een andere club verhuizen.

Via Instagram liet Ben Arfa weinig aan de verbeelding over. “Binnenkort komt mijn avontuur bij PSG ten einde. Ondanks het feit dat ik  enkele moeilijke momenten kende, ben ik blij dat ik het shirt van deze club heb kunnen dragen. Ik zal goede herinneringen aan mijn ploegmakkers onthouden. Bedankt voor alle steun. Ik zal altijd van deze club blijven houden", klonk het.

Poll: Had Ben Arfa meer kansen moeten krijgen bij PSG?

TAGS  I  Ben Arfa  I   PSG

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024