Op deze manier neemt Brazilië revanche voor 1-7-nederlaag

Dinsdag 27 maart 2018 - 22:43   I   door Redactie

Brazilië heeft een kleine revanche beet voor de 1-7-nederlaag op het WK vier jaar geleden tegen Duitsland. De Brazilianen wonnen in Duitsland met 0-1. Gabriel Jesus scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd.

Kort voor de rust klom Brazilië op voorsprong in Duitsland, maar de Brazilianen kregen veel hulp van de wereldkampioen. Gabriel Jesus kopte een voorzet van Willian recht op doelman Kevin Trapp, maar die viel met de bal achter de lijn in doel. Een flater met grote gevolgen, want Duitsland kwam nadien niet meer langszij.

In de tweede helft kon Trapp nog een tweede keer afgestraft worden door Gabriel Jesus. De doelman kon een hoekschop niet ontzetten, maar Jesus zette niet genoeg kracht achter zijn kopbal. Het bleef uiteindelijk 0-1.

Poll: Is Brazilië de te kloppen ploeg op het WK?