'Meunier is topprioriteit voor deze Europese grootmacht'

'Meunier is topprioriteit voor deze Europese grootmacht'
Maandag 26 maart 2018 - 20:23   I  

Speelt Thomas Meunier ook volgend seizoen nog bij Paris Saint-Germain? Het blijft voorlopig koffiedikkijken. De Rode Duivel wil vaker aan spelen toekomen bij zijn huidige club, maar slaagt er niet in om Dani Alves definitief uit de ploeg te spelen. Ook al krijgt Meunier dikwijls speelminuten, toch is Alves is eerste keus bij Unai Emery.

Het is iets wat Meunier steeds meer irriteert. De gewezen uitblinker van Club Brugge is ambitieus en ambieert een basisplaats bij een topclub. Iets wat hij nooit onder stoelen of banken heeft gestoken. Vorige week liet de rechtsachter zich nog ontvallen dat hij koste wat het kost vaker in actie wil komen.

"Ik ben geen achttien jaar meer. Ik moet op regelmatige basis spelen bij mijn club", tekende Het Nieuwsblad tijdens een persmoment van de Rode Duivels op uit de mond van Meunier. "De club kent mijn standpunt, maar ik wacht met een beslissing te nemen over mijn toekomst, want veel dingen kunnen nog veranderen in de loop van het seizoen. Mogelijk krijgen we zelfs nog een andere coach."

Manchester United

Als blijkt dat Emery trainer van PSG blijft of Meunier ook onder de opvolger van Emery geen eerste keus zal zijn, zal onze landgenoot sowieso zijn conclusies trekken. Aan interesse is er alvast geen gebrek. Zo zou Manchester United nog steeds tuk zijn op een samenwerking met Meunier. José Mourinho zou fan zijn van de Belg en hem komende zomer naar Old Trafford willen halen. Eerder dit seizoen was er ook sprake van Italiaanse interesse namens Napoli en Juventus.

Poll: Zou Meunier een goede aanwinst zijn voor Manchester United?

TAGS  I  Meunier  I   PSG  I   Rode Duivels  I   Emery  I   Manchester United  I   Juventus  I   Napoli

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024